Király Beáta vagyok, az Analisa Kft  kreatív igazgatója . Cégemet 2001-ben alapítottam, azzal a céllal, hogy  figyelemfelkeltő, de egyben  hordható elemek összegzésével egyedülálló formaruházatot tervezzek és készítsek. Napjainkig számos cég munkaruházatát sikerült csapatommal megálmodnunk és kiváló minőségben  kiviteleznünk. Ezen felül több televíziós műsorban-  sorozatban  – videóklipben is szerepeltek már termékeink.

Kereskedemi szakközép iskolában végeztem, majd a Vendéglátóipari főiskola menedzser szakán diplomáztam. Sokáig a vendéglátásban dolgoztam (közel 10 évig a méltán neves Gerbeaud cukrászda volt a munkahelyem), innen is jött az ötlet , hogy nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a vendéglátásban a munkaruházatra. Büszkén mondhatom el, hogy  2018-ban a Gerbeaud felkérésére az Ő munkaruházatukat is megálmodhattam és természetesen kiviteleztem!

2007-ben megszületett a kisfiam aki óriási  hatással volt a cégem életére, hiszen miatta is döntöttem úgy, hogy  nem térek vissza a vendéglátásba, hanem az akkor már a munkámmal párhuzamosan működő  divat cégem fogja teljes mértékben kitölteni az időmet, teret engedve a nagyobb projekteknek, felkéréseknek. Szerencsére ezekből nem volt és a mai napig sincs hiány, éppen ezért döntöttünk úgy a férjemmel, hogy Ő is szakítson az előző-szintén a vendéglátáshoz kapcsolódó-munkájával és erőinket egyesítve folytassuk a munkát.

Gyermekkorom óta imádom a divatot, a rajzokat, a ruhákat, így utólag már bevallhatom, életem legjobb döntését hoztam, hogy magam mögött mertem hagyni az addigi életemet és egy új-bár ismeretlen-vágyakkal, tervekkel, elképzelésekkel teli színes, kreatív álom világot választottam.

2012 júniusában diplomáztam a Magyar Divat Iskola Divat és stílustervező szakán. Számos szépségkirálynő, divatmodell estélyi és parti ruházatát álmodhattam már meg valamint koncertek fellépő darabjait, főzőműsorok sztár ruházatát és kötény kollekcióját is elkészíthettem. Imádom, hogy a munkám a hobbim, amit szívvel,  lélekkel művelhetek  és úgy érzem, hogy még nagyon sokáig fogom hagyni magam szárnyalni, de amint unalmassá és közönyössé válik számomra, ígérem, abbahagyom és átadom a stafétát az újabb generációnak! Szerintem ez az élet rendje.

A külső impulzusok, külföldi utak, kihívások nagyon fontosak számomra,  hiszen nemcsak felkéréseket hoznak, hanem saját magamat is itt találhatom meg, motiválóak és sokszor ezeken az utakon születnek meg a legjobb ötleteim, legérdekesebb terveim. Maga az élet hozza  az új kihívásokat!

Cégem mottója: „Create your style with us”