Szafi Könyvek

Burján Szafi az itt található termékeket azért alkotta meg, hogy általuk a mindennapokban is fogja a kezed és a segítségedre legyen, fogadjátok szeretettel őket!

Ajándékutalvány

Sokszor nehéz a kedvesünk,barátnőnk,feleségünk kedvében járni .Előfordul,hogy nem tudjuk biztosan milyen ajándéknak is örülne a legjobban. Nem szeretnénk rosszul  (akár kellemetlenül rossz méretet ) választani ,kényelmesebbnek, biztosabbnak tűnik, ha egy bizonyos összegű utalványt adunk át neki a jeles  napon amiből ő majd kiválaszthatja ami neki a legnagyobb örömet okozza. Mi ebben maximálisan a segítségére leszünk és több éves tapasztalattal a hátunk mögött biztosan állíthatjuk, nincs olyan hölgy eme kerek világon aki választékunkból nem tudna kedvére válogatni! Ennél „csajosabb” webáruházat nehezen talál az ember!

Nadrágok

Klasszikus nadrágok vagy bőr hatású textil leggingszeink nélkülözhetetlen alap darabok. Minden stílushoz ,alkalomhoz megfelelnek.  Ideálisak munkába és a mindennapokra is,mindig gondoskodnak a nőies megjelenésről.

Szoknyák

Újítsd meg szoknyatárad ceruza szabású alapdarabokkal,Hagyományos, időtlen és nőies is egyben. Viselj szoknyát bármikor, alkalomtól függetlenül. Válaszd a számodra megfelelő hosszúságút és fazonú ,legyen az  akár szexi, mini vagy térdig érő!

Párnák

Tedd még otthonosabbá, egyedibbé lakásodat, környezetedet. Ezeket a saját készítésű grafikákkal megnyomott plüss párnákat nemcsak a magad kényelmére, hanem akár ajándékba, barátnőd, szerelmed örömére is vásárolhatod! Egyedi elképzelést, grafika készítését is szívesen vállalunk, keress minket bizalommal.

Táskák

A vásárlás és utazás szerelmeseinek próbálunk a kedvében járni. Shopping táskánk összehajtogatható egy 8x8cm-es kis rózsává, ami lazán elfér egy női táskában. Vásárlásodkor mindig kéznél van, óvjuk vele a környezetünket,hiszen nem kell nejlon zacskókat vásárolni. Egy tudatos nő életében ez nélkülözhetetlen! Az már csak egy ráadás, hogy ezeket a táskákat is egyedi grafikáinkkal díszítjük! Bármely póló grafika megtetszik, és nem találod a kínálatunkban, csak szólj nekünk és a táskádra is szívesen elkészítjük.

Hátizsák

Légy egyedi, trendi és naprakész. Bármely pólónkon vagy topunkon található egyedi grafikánkkal megrendelhetitek ezt a könnyű , laza  hátizsákunkat.  A szabadság élményét adja. Csak felkapod összehúzod és biztonságban vannak értékeid! Biciklizéshez, túrázáshoz vagy akár a gyermeknek tornazsákként is praktikusan kihasználható. Gyere és válogass kedvedre .

Strandtáska

Dekoratív, színes és hasznos kiegészítője lehet a nyárnak. A strandon szeretjük biztonságban tudni az értékeinket, könnyedén szállítani a törülközőt, naptejet, olvasnivalókat. Ezekkel a színes, trendi, egyedi strandtáskákkal ezt a kívánságotokat is lazán teljesítjük.

Ajándék Ötlet

Ajándék ötletek minden alkalomra, nálunk biztosan megtalálod megfelelőt!Ha segítségre van szükséged keress minket bizalommal. Egyedi grafikák rajzolását is vállaljuk melyek karácsony, valentin nap, névnap, születésnap alkalmával személyes és utánozhatatlan meglepetést tudnak okozni! Párnák, pólók, pulcsik, táskák széles szín és fazon választékkal. Nálunk nincs lehetetlen!