Webáruházunkban regisztráció után tudsz  vásárolni. Kérlek a regisztráció során ügyelj arra , hogy a kért adatokat pontosan töltsd ki.

A felső sávban  tudod kiválasztani a termék kategóriát. Arra kattintva tudod átnézni a kategóriákhoz tartozó termékeket. Az oldal jobb oldalán, fent található keresőmezővel is tudsz keresni a termékek között.

A termék nevére vagy a képére kattintva, egy olyan oldalra jutsz ahol bővebben olvashatsz a termékről és nagyobb méretben is megnézheted a termék képét. A termék színe a valóságban kicsit eltérhet a képen látható színtől.

Ezen az oldalon a termék árát is megtalálod, ami 1 darabra vonatkozik, magyar forintban értendő és tartalmazza az általános forgalmi adót!

Házhoz szállítás Magyarország területén belül Csomagpiac vagy MPL:

 • Előre utalás esetén:  1.990.- Ft
 • Bankkártyás fizetés esetén:  1.990.- Ft
 • Utánvétel esetén 2.990.- Ft

MPL Csomagpont & Csomagautomata: 1.500.- Ft Kizárólak előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel!

Házhoz szállítás külföldre a következő országokba Kizárólag előre utalással, vagy bankkártyás fizetéssel!

 • AUSZTRIA 9.500.- Ft
 • CSEHORSZÁG 9.500.- Ft
 • HORVÁTORSZÁG 9.500.- Ft
 • LENGYELORSZÁG 9.500.- Ft
 • NÉMETORSZÁG 9.500.- Ft
 • ROMÁNIA 9.500.- Ft
 • SZLOVÁKIA 9.500.- Ft
 • SZLOVÉNIA 9.500.- Ft

Ha a felsoroltakon kívüli országból szeretne rendelni akkor IDE KATTINTVA kérjen tőlünk árkalkulációt a szállítási díjakról. EU-n kívüli országba nem szállítunk!

Közel 5 éve dolgozunk együtt a Csomagpiac Kft által üzemeltetett futárszolgálattal, a visszajelzések alapján a vállalt szállítási időt betartják (24 óra belföldön) a futárok rugalmasak és udvariasak. Természetesen ha Téged mégis bármiféle kellemetlenség érint a kézbesítéskor kérjük jelezd ezt felénk , hogy orvosolhassuk a hibát és ilyen többet ne fordulhasson elő!

Ha a termék megfelel elképzeléseidnek, a megvásárolni kívánt méret kiválasztása után, a “Kosárba” gombra kattintva virtuális kosarába kerül a termék. Jobb oldalon megjelenik a kosár tartalma. További termékeket is ugyanígy tudsz a kosarába tenni.

Jobb oldalon a “Rendelés »” gombra kattintva megjelenik a kosár teljes tartalma. A listában szereplő termékek mennyiségét csökkentheted/növelheted a “Mennyiség” felirat alatti számot változtatva és a “Frissítés” ikonra kattintva. A listából bármely terméket törölheted az “Eltávolítás a kosárból” szövegre kattintva.

Ha végeztél a vásárlással a “Fizetés »” gombra kattintva eljutsz egy oldalra ahol be tudsz jelentkezni (ha már vásároltál nálunk) vagy első vásárlóként a “Tovább »” gombra kattintva a megrendelés leadásának utolsó oldalára érsz.

Fizetési módként alapértelmezettként  a előre utalás  van bejelölve, de választhatod a bankkártyás fizetést és az utánvételt is!

Alatta tudod megadni személyes adataidat, szállítási, számlázási címed.

Az Általános Szerződési Feltételek elfogadása után, a “Megrendelés leadása” gombra kattintva véglegesítheted a megrendelésed, amiről egy automatikus email üzenetet kapsz a regisztráció során megadott email címre.