Kétrészes Fürdőruha

Bikini kollekciómat a színek szerelmeseinek ajánljuk. A hagyományos  háromszög felső mellett a női alakot legelőnyösebben kiemelő push-up melltartóval is rendelheted. Három fajta bikini alsó közül választhatod ki az alkatodnak leginkább megfelelőt.

Egyrészes Fürdőruha, Swimbody

Élvezd a nyarat fesztelenül  egyrészes fürdőruháinkban. E fazonunkkal stílusosan eltakarjuk a tested olyan részeit amit esetleg nem szívesen mutatsz! Válogass kedvedre a mesés Trikinik ,kényelmes, trendi alakformáló fürdőruháink közül.

Tankini

Könnyedén, lazán, mégis szexin élvezheted  a strandolást. A Tankini lényege, hogy 1 bikini alsó és  1 top szerű felső  kombinálásával könnyedén mozoghatsz a vízparton, de akár egy étterembe is beülhetsz egy kendőt a derekadra csavarva. Speciális anyaga révén könnyedén szárad, elszívja a nedvességet, komfortos érzetet biztosít.

Strandtáska

Dekoratív, színes és hasznos kiegészítője lehet a nyárnak. A strandon szeretjük   biztonságban  tudni az értékeinket,  könnyedén szállítani  a törülközőt, naptejet, olvasnivalókat. Ezekkel a   színes, trendi, egyedi strandtáskákkal  ezt a kívánságotokat is lazán teljesítjük.

Strandruha

Pihenésünk alatt is szeretünk divatosan, különlegesen  öltözködni. Egyedi grafikai terveinket  lágy esésű, könnyedén száradó, lazán eső  anyagokra különleges technológiával  magas hőfokon  szublimáljuk. Fazonjainkat  többnyire Szafival közösen  álmodjuk meg,, az elképzeléseit  megvalósítjuk , hiszen nyaraláskor az ő számára is nagyon  fontos a pihenés, a  feltöltődés, a kényelem és a komfortos ruházat!