Király Beáta Fashion Show Beszámoló

2023. június 22-én került megrendezésre Király Beáta divatbemutatója Budapesten.

Az est háziasszonya a mindig csodálatos magyar énekesnő, táncos, producer és szövegíró Zoltán Erika volt, aki a Király Beáta kollekció egy szép és elragadó Virginia virágos overálját és ingruháját viselte.

Divatbemutatónkat megtisztelte számos ismert ember, de az est igazán különleges vendége, a méltán híres magyar táncművésznő és érdemes művész, Medveczky Ilona volt. Továbbá az est fényét emelte Burján Szafi, a Szafi Free és Szafi Reform termékek megálmodója és létrehozója, valamint Dr Parrák Zita, aki a New Beauty Orvos Esztétikai Központ tulajdonosa és orvosa. Az est folyamán velük egy kötetlen beszélgetés erejéig is lehetett találkozni.

A divatbemutató témája színesnek bizonyult, a Király Beáta divattervező által egyedileg készített és bemutatott ruhák között megtalálhattuk a business casual, az alkalmi és estélyi ruhákat, anya-lánya szettek, valamint bikiniket és egyéb kiegészítőket is.

A ruhák tervezésénél fontos szempont volt a hordhatóság és a kényelem, mégis figyelembe véve a legújabb irányzatokat, trendeket és igényeket! Így egy nagyon sokszínű és minőségi darabokból álló bemutatót láthattunk, ami mindenkit lenyűgözött.

A divatbemutatót Kurucz Benji koreográfiája tette teljessé. A gyönyörű ruhákat kiváló modelljeink mutatták be, akik között Kocsis Korinna és Berki Mazsi és kislánya is szerepelt.

A csodás ruhák bemutatása után az érkezéskor kapott tombola kihúzására került sor, amelyben értékes ajándékok találtak gazdára. A divatbemutatónk végén pedig minden megjelent vendég egy ajándékcsomaggal térhetett haza a nagyszerű élmények mellett.

Szeretnénk köszönetet mondani szponzorainknak, támogatóinknak és kedves vendégeinknek, hogy megjelenésükkel megtisztelték ezt az csodálatos eseményt!

Király Beáta Fashion Show 2023

Király Beáta Fashion Show 2023 Fotók

Király Beáta Fashion Show 2023 V.I.P.

Király Beáta Fashion Show 2023 Életképek

TV2 Életmódi Magazin – Király Beáta Fashion Show 2023

Király Beáta Fashion Show 2023 videós összefoglaló

New Beauty

www.newbeauty.hu

Hisztéria Cukrászda

www.hiszteria.hu

Benecz Róbert Fotós

www.benifoto.hu

HoF- Home of Fashion

www.homeoffashion.shop

PartyBox

www.partybox.hu

Vöslauer Ásványvíz

Caffe Perte

www.caffeperte.com

Zoltán Erika

www.zoltanerika.hu

Schaub Vivien – Sminkes

www.instagram.com/vivienschaub

Burján Szafi

www.burjanszafi.hu

Fleron Virág

www.fleron.hu

Hungária Pezsgő

OnLine Marketing

www.x24marketing.hu

Kurucz Benji  – Dancer & CHoreographer

www.instagram.com/kuruczbenji

Belényesi Alexandra Divat fotós

www.iambexa.com